Maas Geesteranus
Familievereniging

Zoeken

Taal weergave

Login Formulier

Enkel familieleden en aanverwanten krijgen toegang tot de afgeschermde informatie.

AVG Privacyverklaring

DOEL

De familievereniging Maas Geesteranus, bekend onder Kamer van Koophandel nummer 40407928, heeft als doel het onderhouden van de familieband; onderlinge ondersteuning en behartiging der gemeenschappelijke belangen van het geslacht Maas Geesteranus. Zij werkt aan deze doelen door het houden van familiebijeenkomsten; het bijeenbrengen van een verenigingskapitaal; het aankopen van goederen die voor de familie van belang zijn; het publiceren van genealogiën, kwartierstaten, portretten, enzovoorts; het onderhouden van familiegraven en aanwending van andere middelen.

VASTLEGGEN VAN GEGEVENS

Om de doelen van de familievereniging Maas Geesteranus te kunnen verwezenlijken worden er gegevens van familieleden en hun aanverwanten verzameld.

De familievereniging Maas Geesteranus publiceert genealogische gegevens van familieleden en aanverwanten tot en met de 2e lijns relatie en die beschouwd worden als overleden (zie hieronder), op de openbare webpagina’s. Op de overige webpagina’s, afgesloten voor het publiek, worden tevens de gegevens van levende personen vermeld.

Als één van de volgende regels geldt dat wordt een persoon als overleden beschouwd:

- er is een datum van overlijden/begraven bekend;

- de persoon is meer dan 110 jaar geleden geboren.

- de persoon ging meer dan 95 jaar geleden een relatie aan.

Familieleden en aanverwanten hebben toegang tot het afgesloten gedeelte van deze website en hebben daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord verkregen. Een privacyverklaring, die van toepassing is op deze familieleden en aanverwanten, is gepubliceerd op het afgesloten gedeelte van de website. Familieleden en aanverwanten, die nog niet in bezit zijn van een gebruikersnaam en wachtwoord, of personen, die van mening zijn dat zij toegang tot de verzamelde gegevens moeten hebben, kunnen zich wenden tot de Familievereniging Maas Geesteranus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VERSTREKKING VAN GEGEVENS AAN DERDEN

De familievereniging Maas Geesteranus verstrekt geen gegevens aan derden.

SURFGEDRAG

Deze website verzamelt geen gegevens ten aanzien van surfgedrag welke te herleiden is tot individuele bezoekers.